Dizajn enterijera

Contemporary design

Savremenni stil koji spaja sadašnjost i budućnost, odiše elegancijom u prirodnim i svetlim tonovima. Apartmani su ispunjeni luksuznim nameštajem i autentičnim aksesoarima. Contemporary design je jedna od dve linije opremanja za apartmane, a možete je pronaći u jednosobnim i dvosobnim apartmanima.

Moderan nameštaj i kuhinja izrađeni su od polirane iverice sa drvenim dezenom i mat sivom antracit folijom. Nameštaj u apartmanima je od poznatih regionalnih proizvođača Jelofina i Matis Group, koji pored funkcionalnosti, apartmanima daje vlastiti pečat i oplemenjuje njihov enterijer.

Contemporary design

KUHINJA, TPEZARIJA I DNEVNA SOBA: enterijerom ovih apartmana dominira sofa u neutralnom tonu, od mekog Mercis pliša, koji ne upija tečnost i predstavlja izuzetno prijatan kutak za sedenje i opuštanje, uz dodatnu mogućnost pretvaranja u udoban krevet za dvoje. Moderan nameštaj i kuhinja su od medijapana sa sjajnom folijom sa drvenim dezenom i mermernim dekorom. Zidovi apartmana u Contemporary design liniji su dekorisani sa dve vrste obloga, sa barcode i mermernim dezenom i osvetljeni ugrađenim led trakama, što celom ambijentu daje svetlost i posebnu toplinu. Apartmani su potpuno opremljeni, sa kompletnim kuhinjskim i trpezarijskim priborom od porcelana, stakla i inoxa, koji prate stil i osvežavaju kolorit enterijera, dopunjeni dekorativnim predmetima poznatog brenda Kare.

SPAVAĆA SOBA: za idealnu udobnost spavaće sobe, odabrali smo hotelske boxspring krevete sa inovativnim jezgrom i mogućnošću individualnog prilagođavanja, sa dušekom i naddušekom, prijatnu posteljinu od visokokvalitetnog pamučnog damasta, antialergijske jastuke i jorgane koji se peru i izuzetno kvalitetnim i mekanim pamučnim peškirima sa debljinom od 600 gr. Enterijer je skladno upotpunjen laganim markiznim i black-out zavesama, koje će vas zaštiti od ranog buđenja.

 

KUPATILO: futuristička kupatila su potpuno opremljena modernim, funkcionalnim elementima portugalskog brenda Rubicer – Rubiline u elegantnoj crno-beloj liniji, sa kombinacijom pločica velikih formata i malih 3D pločica španskog proizvođača AB keramika.

TEHNIKA I KUĆNI APARATI: najsavremenija bela tehnika i kućni aparati su od poznatog proizvođača Elektrolux – Aeg, dnevni boravak i spavaća soba opremljeni su LG smart televizorima.

TERASA: svaki apartman ima sopstveni izlaz na terasu i istoj se pristupa kako iz dnevne tako i iz spavaće sobe (u većini apartmana). Savršen pogled ka zlatiborskim predelima upotpunjuje pažljivo biran nameštaj za terasu koji pruža dodatni komfor.

Пусти видео запис

Modern design

Enterijer ovih apartmana je u modernom stilu, sa čistim arhitektonskim linijama i bogatog koloritnog dizajna, zrači živopisnim tonovima i odiše minimalističkom estetikom. Modern design linija je jedna od dve linije opremanja i nalazi se u jednosobnim apartmanima.

Moderan nameštaj i kuhinja izrađeni su od polirane iverice sa drvenim dezenom i mat sivom antracit folijom. Nameštaj u apartmanima je od poznatih regionalnih proizvođača Jelofina i Matis Group, koji pored funkcionalnosti, apartmanima daje vlastiti pečat i oplemenjuje njihov enterijer.

Modern design

Kuhinja, tpezarija i dnevna soba: kombinacija narandžaste i petrolej zelene boje, kojima su tapacirane trpezarijske stolice, u skladu sa tepihom na podu u dnevnom boravku i trpezarijskim priborom, kreira prijatan i topao enterijer apartmana. U dnevnoj sobi dominira udobna sofa koja se može lako pretvoriti u udoban krevet, napravljena od kvalitetne mekane tkanine Mercis štofa, koji ne upija vodu i pruža uslove za prijatan boravak i odmor. Apartmani su potpuno opremljeni, sa kompletnim kuhinjskim i trpezarijskim priborom od porcelana, stakla i inoxa, koji prate stil i osvežavaju kolorit enterijera, dopunjeni dekorativnim predmetima poznatog brenda Kare.

Spavaća soba: za idealnu udobnost spavaće sobe, odabrali smo hotelske boxspring krevete sa inovativnim jezgrom i mogućnošću individualnog prilagođavanja, sa dušekom i naddušekom, prijatnu posteljinu od visokokvalitetnog pamučnog damasta, antialergijske jastuke i jorgane koji se peru i izuzetno kvalitetnim i mekanim pamučnim peškirima sa debljinom od 600 gr. Enterijer je skladno upotpunjen laganim markiznim i black-out zavesama, koje će vas zaštiti od ranog buđenja.

Kupatilo: futuristička kupatila su potpuno opremljena modernim, funkcionalnim elementima portugalskog brenda Rubicer – Rubiline u elegantnoj crno-beloj liniji, sa kombinacijom pločica velikih formata i malih 3D pločica španskog proizvođača AB keramika.

Tehnika i kućni apaarati: najsavremenija bela tehnika i kućni aparati su od poznatog proizvođača Elektrolux – Aeg, dnevni boravak i spavaća soba opremljeni su LG smart televizorima.

Terasa: svaki apartman ima sopstveni izlaz na terasu i u većini apartamna istoj se pristupa kako iz dnevne tako i iz spavaće sobe. Savršen pogled ka zlatiborskim predelima upotpunjuje pažljivo biran nameštaj za terasu koji pruža dodatni komfor.

Пусти видео запис

Signature collection

Najluksuznije opremanje u okviru kompleksa pripada penthouse apartmanima i liniji opremanja signature collection.

Posebnu autentičnost ovom elitnom hotel-residence konceptu, daje mogućnost unificiranog dizajniranja i opremanja enterijera, ali sa mogućnošću odabira apartmana sa dizajn linijom koja najviše odgovara vlasnicima apartmana. Ukoliko izaberete Signature Collection liniju, izabrali ste i najelpši pogeld ka zlatiborskim predelima.  Ova linija daje prepoznatljiv pečat i unosi po mnogo čemu posebnu eleganciju u kako u enterijer, tako i u ekseterijer tvog Penthouse apartmana.

Signature collection

U duhu ultra savremenog stila i komfora, obojeni prirodnim tonovima sa pažljivo osmišljenim dekorativnim elementima arhitekture XXI veka, Penthouse apartmani sa “Signature” dizajnom enterijera, imaće potpis kolekcije „21st Century Zlatibor“.

Ovaj unificirani koncept uređenja apartmana, omogućava da se postigne jedinstven, unificiran izgled enterijera celog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa.

Pored osnovnog nameštaja i opremanja (ali znatno luksuznijeg) posebno izdvajamo: hidromasažnu kadu na terasi (svakog Penthouse apartmana), prilagođenu kako letnjim tako i zimskim uslovima, nameštaj za odmor i sunčanje, i svakodnevni „room service“ iz restorana Great Gatsby.

Enterijer apartmana dodatno krasi prirodni kamin, ali i savršene kožne garinture poznatog italijanskog brenda Natuzzi.