Dizajn enterijera

Contemporary design

Savremeni stil koji spaja sadašnjost i budućnost, odiše elegancijom u prirodnim i svetlim tonovima. Apartmani su ispunjeni luksuznim nameštajem i autentičnim aksesoarima. Contemporary design je jedna od dve linije opremanja za apartmane, a možete je pronaći u jednosobnim i dvosobnim apartmanima.

Contemporary design

KUHINJA, TPEZARIJA I DNEVNA SOBA: enterijerom ovih apartmana dominira sofa u neutralnom tonu, od mekog Mercis pliša, koji ne upija tečnost i predstavlja izuzetno prijatan kutak za sedenje i opuštanje, uz dodatnu mogućnost pretvaranja u udoban krevet za dvoje. Moderan nameštaj i kuhinja su od medijapana sa sjajnom folijom sa drvenim dezenom i mermernim dekorom. Zidovi apartmana u Contemporary design liniji su dekorisani sa dve vrste obloga, sa barcode i mermernim dezenom i osvetljeni ugrađenim led trakama, što celom ambijentu daje svetlost i posebnu toplinu. Apartmani su potpuno opremljeni, sa kompletnim kuhinjskim i trpezarijskim priborom od porcelana, stakla i inoxa, koji prate stil i osvežavaju kolorit enterijera, dopunjeni dekorativnim predmetima poznatog brenda Kare.

SPAVAĆA SOBA: za idealnu udobnost spavaće sobe, odabrali smo hotelske boxspring krevete sa inovativnim jezgrom i mogućnošću individualnog prilagođavanja, sa dušekom i naddušekom, prijatnu posteljinu od visokokvalitetnog pamučnog damasta, antialergijske jastuke i jorgane koji se peru i izuzetno kvalitetnim i mekanim pamučnim peškirima sa debljinom od 600 gr. Enterijer je skladno upotpunjen laganim markiznim i black-out zavesama, koje će vas zaštiti od ranog buđenja.

KUPATILO: futuristička kupatila su potpuno opremljena modernim, funkcionalnim elementima portugalskog brenda Rubicer – Rubiline u elegantnoj crno-beloj liniji, sa kombinacijom pločica velikih formata i malih 3D pločica španskog proizvođača AB keramika.

TEHNIKA I APARATI: najsavremenija bela tehnika i kućni aparati su od poznatog proizvođača Elektrolux – Aeg, dnevni boravak i spavaća soba opremljeni su LG smart televizorima.

TERASA: svaki apartman ima sopstveni izlaz na terasu i istoj se pristupa kako iz dnevne tako i iz spavaće sobe (u većini apartmana). Savršen pogled ka zlatiborskim predelima upotpunjuje pažljivo biran nameštaj za terasu koji pruža dodatni komfor.

Пусти видео запис

Modern design

Enterijer ovih apartmana je u modernom stilu, sa čistim arhitektonskim linijama i bogatog koloritnog dizajna, zrači živopisnim tonovima i odiše minimalističkom estetikom. Modern design linija je jedna od dve linije opremanja i nalazi se u jednosobnim apartmanima.

Modern design

Kuhinja, tpezarija i dnevna soba: kombinacija narandžaste i petrolej zelene boje, kojima su tapacirane trpezarijske stolice, u skladu sa tepihom na podu u dnevnom boravku i trpezarijskim priborom, kreira prijatan i topao enterijer apartmana. U dnevnoj sobi dominira udobna sofa koja se može lako pretvoriti u udoban krevet, napravljena od kvalitetne mekane tkanine Mercis štofa, koji ne upija vodu i pruža uslove za prijatan boravak i odmor. Apartmani su potpuno opremljeni, sa kompletnim kuhinjskim i trpezarijskim priborom od porcelana, stakla i inoxa, koji prate stil i osvežavaju kolorit enterijera, dopunjeni dekorativnim predmetima poznatog brenda Kare.

Spavaća soba: za idealnu udobnost spavaće sobe, odabrali smo hotelske boxspring krevete sa inovativnim jezgrom i mogućnošću individualnog prilagođavanja, sa dušekom i naddušekom, prijatnu posteljinu od visokokvalitetnog pamučnog damasta, antialergijske jastuke i jorgane koji se peru i izuzetno kvalitetnim i mekanim pamučnim peškirima sa debljinom od 600 gr. Enterijer je skladno upotpunjen laganim markiznim i black-out zavesama, koje će vas zaštiti od ranog buđenja.

Kupatilo: futuristička kupatila su potpuno opremljena modernim, funkcionalnim elementima portugalskog brenda Rubicer – Rubiline u elegantnoj crno-beloj liniji, sa kombinacijom pločica velikih formata i malih 3D pločica španskog proizvođača AB keramika.

Tehnika i aparati: najsavremenija bela tehnika i kućni aparati su od poznatog proizvođača Elektrolux – Aeg, dnevni boravak i spavaća soba opremljeni su LG smart televizorima.

Terasa: svaki apartman ima sopstveni izlaz na terasu i u većini apartamna istoj se pristupa kako iz dnevne tako i iz spavaće sobe. Savršen pogled ka zlatiborskim predelima upotpunjuje pažljivo biran nameštaj za terasu koji pruža dodatni komfor.

Пусти видео запис

Signature collection

Najluksuznije opremanje u okviru kompleksa pripada penthouse apartmanima i liniji opremanja signature collection.

Ukoliko izaberete Signature Collection liniju, izabrali ste i najelpši pogeld ka zlatiborskim predelima.  Ova linija daje prepoznatljiv pečat i unosi po mnogo čemu posebnu eleganciju u kako u enterijer, tako i u ekseterijer tvog Penthouse apartmana.

Signature collection

U duhu ultra savremenog stila i komfora, obojeni prirodnim tonovima sa pažljivo osmišljenim dekorativnim elementima arhitekture XXI veka, Penthouse apartmani sa “Signature” dizajnom enterijera, imaju potpis kolekcije „21st Century Zlatibor“.

Pored luksuznog, stilskog i specijalno posebnih dizanerskih komada nameštaja posebno izdvajamo: hidromasažnu kadu na terasi (svakog Penthouse apartmana), prilagođenu kako letnjim tako i zimskim uslovima, nameštaj za odmor i sunčanje, i svakodnevni „room service“ iz restorana Great Gatsby.
Enterijer apartmana dodatno krasi prirodni kamin, ali i savršene kožne garinture poznatog italijanskog brenda Natuzzi.