Web sajt je u izradi. Uskoro očekujte puno više informativnih i vizualnih sadržaja ...

Više informacija na:

Hotelsko-rezidencijalni kompleks “21st Zlatibor Residence Spa & Wellness” prvi je građevinski poduhvat kompanije “Adora Living Solutions” u Srbiji, koji, u samom jezgru predivnog Zlatibora, gostima nudi novu definiciju planinskog hedonizma, a kupcima apartmana, profitabilan biznis model za vraćanje investiranog novca i dugoročan pasivan prihod.
Kombinacijom savremenih građevinskih i hotelskih metoda Bliskog Istoka i našeg dvadesetogodišnjeg iskustva u viskogradnji, kreirali smo za Vas unikatan koncept sa pažljivo osmišljenim sadržajima, harmonično uklopljen u šumovitu mikro lokaciju, koji vlasnicima apartmana pruža savršen odmor, a boravak i rekreaciju u bajkovitom Zlatiboru podiže na novi nivo. Istovremeno, vlasnici apartmana, rentiranjem svoje nekretnine kroz sistem naše kompanije “Adora Hospitality Group”, koja taj posao obavlja u ime i za račun vlasnika, ostvaruju stabilan prihod kao biznis soluciju koja im brzo vraća investiran novac . Tako, apartmani za kupce ne predstavljaju trošak, nego način da pametno investiraju, i da istovremeno uživaju odmarajući se u svom planinskom domu na jednoj od najatraktivnijih i najpopularnijih turističkoh destinacija u Srbiji i na Balkanu.

Kompleks je opremljen luksuznim apartmanima i penthouse stanovima u kojima možete uživati u prijatnom ambijentu pored kamina ili u đakuziju na terasi sa najboljem pogledom na Tornik, da se relaksirate u Spa & Wellness centru sa plivačkim bazenom, da okusite gastronomske specijalitete u restoranu sa kafe-baštom, da se uputite na ski stazu najdužom gondolom na svetu, da planinarite, vozite bicikl, da pešačite kroz netaknutu, kristalno čistu prirodu…


Kompleks “21st Century Residence, Spa & Wellness by Adora” imaće unificiran izgled enterijera, uskladjen sa eksterijerom i zajedničkim sadržajima objekta, a kupci apartmana mogu da odaberu uređenje i opremanje u ponuđenim standardima: modern, contemporary ili signature collection.


Upravljanjem zajedničkim sadržajima, tekućim i investicionim održavanjem, higijenom i očuvanjem kvaliteta čitavog kompleksa baviće se kompanija “Adora Hospitality Group”, koja za cilj ima da vlasnicima i gostima kompleksa pruži uslugu na hotelskom nivou, u standardu 4+*.
Iza čitavog projekta stoji Adora Business Group, najrenomiraniji građevinski brend i biznis lider u Makedoniji, sa izgrađenih 400.000 m² visokokvalitetnih nekretnina, 3.500 domova i poslovnih prostora u Makedoniji , kao i značajnom referencom u vidu izgradnje elitnih vila u kompleksu na Halkidikiju, u Grčkoj.
Uvereni smo da stvaramo apsolutno najbolju destinaciju za odmor na Zlatiboru, koja će Vam ne samo poboljšati kvalitet života, već može biti Vaša najmudrija odluka za buduće generacije i najpametnija investicija koje Vam vraćaju uloženi novac i dugoročno stvara pasivan prihod.