NOVAC Investirajte
u apartman
koji vam vraća
hedonizma Definicija
planinskog
Svi sadržaji za idealan planinski odmor na jednom mestu

Kompleks 21st Century Zlatibor

 

Hotelsko-rezidencijalni kompleks u jezgru Zlatibora u šumovitom okruženju, kupcima nudi najbolju destinaciju za planinski odmor i profitabilni model za vraćanje uloženog novca. Kupci apartmana mogu ovde boraviti i relaksirati se u Spa & Wellnes centru, uživati u čarobnom pogledu na planine, a mi ćemo se pobrinuti za održavanje komleksa i rentiranje apartmana, što će vlasnicima doneti solidan prihod.

Sadržaji

 

Kompleks nudi na jednom mestu sve prefinjene sadržaje za uživanje u planinskom hedonizmu. Ovo ja vaše mirno utočište koje će urbani stres zameniti sa zdravim i opuštenim odmorom u prirodnom ambijentu, koji će vam produžiti život.

 • Lobi
 • Recepcija
 • Restoran
 • Spa & Wellness centar
 • Plivački bazen
 • Teretana
 • Uređeno dvorište sa parkom
 • Dečija igraonica
 • Kafe bar sa baštom
 • Parking garaža
 • Skijašnica
 • Ostava za bicikle

Vizija budućnosti u Srbiji i kreiranje perfektnog koncepta za relaksirani boravak na Zlatiboru Apartmani

Odaberite vaš omiljeni planinski dom za odmor i rentiranje

Jednosoban apartman od 43 m²

 
Moderan i funkcionalan jednosoban apartman sa površinom od 43 m² ima prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Kupci imaju jedinstvenu mogućnost za kompletno uređivanje i opremanje enterijera apartmana po vlastitoj želji, potrebama i ukusu u suradnji sa našim arhitektama, birajući jedan od unificiranih modela: “Modern”, “Contemporary design” ili “21st Century Zlatibor Signature Collections”. Kompleks raspolaže sa jednosobnim apartmanima od 35 m², 36, 39, 42, 44 i 45 m².

Dvosoban apartman od 50 m²

 
Moderan, komforan i funkcionalan dvosoban apartman sa površinom od 50 m² osmišljen je tako što ima prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Kupci imaju jedinstvenu mogućnost za kompletno uređivanje i opremljivanje enterijera apartmana po vlastitoj želji, potrebama i ukusu u suradnji sa našim arhitektima, birajući jedan od unificiranih modela: “Modern”, “Contemporary design” ili “21st Century Zlatibor Signature Collections”.

Deluxe penthouse apartman Zlatar

 
Penthouse apartman koji nosi ime Zlatar, zbog otvorenog bajkovitog pogleda koji se pruža na zlatiborske vrhove, ima površinu od 69 m². Ovaj deluxe penthouse apartman ima prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i kaminom, dve spavaće sobe, kupatilo i komfornu terasu sa đakuzijem i lježaljkama za relaksaciju i uživanje. Kupci imaju jedinstvenu mogućnost za kompletno uređivanje i opremljivanje enterijera penthouse apartmana po vlastitoj želji, potrebama i ukusu u suradnji sa našim arhitektima i dizajnerima, birajući jedan od unificiranih modela: “Modern”, “Contemporary design” ili “21st Century Zlatibor Signature Collections”. Kompleks raspolaže sa 5 tipa deluxe penthouse apartmana od 42 m², 45, 50 i 69 m².

Zlatibor 21 st centuary

Virtuelni 3D izgled na apartmani

Vizija budućnosti u Srbiji i kreiranje perfektnog koncepta za relaksirani boravak na Zlatiboru

Hotel residence kompleks “21st  Century” nalazi se na atraktivnoj lokaciji u samom jezgru Zlatibora, okružen borovom šumom. Razvijenom infrastrukturom, povezan je sa svim značajnim objektima Zlatibora i okoline, kao što je najnovija, najduža gondola na svetu koja će vas odvesti na skijaške staze Tornika, Zlatiborsko jezero, novi tržni centar, ugostiteljski objekti, staze za sportsko-rekreativne aktivnosti..