Rana rezervacija

SOFT OPENING PROMO PAKET

Cena „soft opening“ promo paketa:

Osnovna cena noćenja u apartmanu, za dve osobe, sa uključenim doručkom i korišćenjem SPA centra, u “soft opening” promo periodu kreće već od 99€ dnevno. Rana rezervacija ti donosu uštedu od 70€ po noći u odnosu na redovnu cenu.

  • U ponudi je veći broj različitih tipova apartmana, cena noćenja zavisi od površine apartmana, kapaciteta, odnosno broja osoba koje u njemu borave.
  • Doplata za treću odraslu osobu iznosi 40€ dnevno, deca iznad 12 godina starosti računaju se kao odrasle osobe.
  • Doplata ze dete uzrasta od 6-12 godina iznosi 20€ dnevno.
  • Deca od 0-6 godina borave gratis u skladu sa raspoloživim kapacitetima apartmana.
  • Navedene cene ne odnose se na „signature collection“ penthouse apartmane.
  • Sve cene se obračunavaju u dinarima. Pre potvrde rezervacije i odabira dostupnih termina biće ti predočena tačna cena, a u zavisnosti od odabranog tipa apartmana i dodatnih usluga.

 

Šta je „Soft opening“?

„Soft opening“ je opšte poznati termin koji se masovno koristi u hotelskoj industriji (širom sveta poznati lanci hotela već decenijama primenjuju ovaj sistem), i odnosi se na period priprema finalne faze otvaranja hotela, tokom kojeg je hotel otvoren za goste, ali još nije u punom kapacitetu. Tokom pomenutog načina otvaranja, osoblje hotela još uvek rešava sve izazove u radu, obučava nove zaposlene, pomno prateći iskustva i povratne informacije gostiju. U toku pomenutog perioda, određeni hoteli ograničavaju broj gostiju na dnevnoj bazi, ali i pružaju specijalne pogodonosti svojim gostima.

Biti deo „soft opening-a“, pored pogodnosti u vidu popusta / specijalnih paketa usluga, znači da imaš i jedinstvenu priliku da pružiš povratne informacije menadžerskom timu hotela i time i doprineseš poboljšanju pružanju usluga.

Šta mogu da očekujem od 21st Century „Soft Opening-a“?

Tokom „soft opening“ perioda, kao naš počasni gost dobjaš specijalne cenovne uslove i pakete što je naš način da ti se zahvalimo na dragocenim povratnim informacijama o pruženim uslugama, kao i na strpljenju i razumevanju, dok mi već postavljenu definiciju planinskog hedonizma podižemo na još viši nivo. Ono što tvoj boravak čini posebnim, je mogućnost korišćenja ekskluzivnih ponuda koje neće biti dostupne nakon „soft opening“ perioda, ali i trajne beneficije u vidu loyalty programa koji ti donosi popuste i druge pogodnosti. Takođe, ovom prilikom imaćeš mogućnost da sretneš brojne poznate ličnosti i influensere koji će biti naši gosti tokom „soft opening“ perioda.

Šta znači rana rezervacija i na koji period se odnosi?

Ranom rezervacijom zapravo pokazuješ preliminarno interesovanje za boravak, na taj način dobijaš priliku da među prvima saznaš tačan datum početka rada i rezervišeš željeni period boravka, pre nego što naša ponuda bude dostupna na bookingu i drugim platformama za rezervaciju.

Vidimo se.

Ivan Vuksanović
General Manager 21st Century Spa & Wellness by Adora