Bazen SPA & Wellness

More na planini. Poezija za dušu i telo.

 

Bazen

Bazen

SPOJ MORA I PLANINE – spoj slane vode i pogleda na borovu šumu, čine ovaj bazen jedinstvenim na Zlatiboru.  Morska so je znatno bolja za kožu od hlora koji se nalazi u klasičnim bazenima. Bazen poseduje i inovativni sistem filtriranja / prečišćavanja vode i najsavremeniji sistem ventilacije vazduha u prostoru. Poseban šarm pružaju dizajnirani murali na zidovima u blizini bazena, savršeni za ljubitelje fotografisanja i društvenih mreža.

Finska sauna

Moderna, ali sa svim istaknutim kvalitetima, finska saune, takođe poznata kao suva sauna, pruža niz velikih zdravstvenih prednosti, uključujući: negu kože, opuštanje mišića i detoksikaciju, smanjivanje rizika od kardiovaskularnih oboljenja, smanjuje nivo stresa, poboljšava san, i generalno utiče na poboljšanje celokupnog stanja organizma. 

Finska sauna

wellness

HAMAM

Parno kupatilo

Parno kupatilo (Hamam) je takođe sastavni deo našeg Spa & Wellness centra, kako bi upotpunili uživanje i poboljšali zdravstveno stanje celokupnog organizma. Brojne medicinske studije su pokazale da parno kupatilo pruža mnoge prednosti za zdravlje i lepotu – ne samo da otvara pore koje omogućavaju nečistoćama da napuste telo, već će poboljšati cirkulaciju, umiriti bolne zglobove i opustiti umorne mišiće.

ĐAKUZI

Hidromasažna kada

Hidromasažna kada sa potpunim pogledom na dvorište sa borovom šumom, idealna je za opuštanje mišića, oslobađanje od stresa, poboljšanje cirkulacije, dok pouzdani sistemi za odvodnjavanje čine da voda ostane sveža i higijenski ispravna.

leaf
spa-treatment

Ručne masaže lica i tela

naš Spa & Wellness centar nudi širok spektar medicinskih, relaksirajućih i estetskih tretmana. Uskoro detaljna ponuda…

spa-composition

Termalne klupe

Termalne, tople klupe primarno imaju namenu za opuštanje ili odmor, ali naravno tu su i zdravstvene prednosti: opuštanje celokupnog mišićnog sistema, stimulisanje metabolizma, poboljšavanje sistema cirkulacije, doprinose osećaju blagostanja i oporavku nakon dugih terapija. Uz kombinovanje bazena sa slanom vodom, saune i parnog kupatila, dovodite svoje zdravlje u ravnotežu.