O nama

“21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora” svim kupcima apartmana obezbeđuje dugoročan prihod i visoku profitabilnost  investicije.

O nama

 

KAKO VRAĆAM ULOŽENU INVESTICIJU?

Osmišljen kao hotelsko-rezidencijalni koncept, kompleks “21st Century Residence, Spa & Wellness by Adora” za kupce ne predstavlja trošak, već profitabilnu investiciju koja kroz inovativan biznis model upravljanja i rentiranja vlasnicima apartmana vraća uloženi novac.

Naša kompanija “Adora Hospitality Group” upravlja sistemom rentiranja apartmana, tako što ih rentira u ime i u korist vlasnika. Obezbeđen je visokokvalitetni servis za kompletno održavanje čitavog objekta, što omogućava dugoročno očuvanje kvaliteta i vrednosti svakog pojedinačnog apartmana i čitavog kompleksa.

Ovaj model funkcioniše tako što vlasnici mogu da borave kada i koliko god žele u svojim luksuznim apartmanima, koristeći ih za sopstveni odmor, relaksaciju i rekreaciju. U ostatku vremena, vlasnici kroz ugovor sa kompanijom “Adora Hospitality Group”, rentiranjem apartmana ostvaruju značajan prihod, koji vraća uložen novac/investiciju.

Potpisivanjem ugovora sa “Adora Hospitality Group”, vlasnici nekretnina u “21st Century Zlatibor” dobijaju izvanredan menadžment i profesionalnu uslugu sa kompletnim održavanjem, servisiranjem i brigom o svakom apartmanu u punom smislu te reči.

Ujedno Adora Hospitality Group upravlja i svim sadržajima (recepcija i loby 24/7, restoran, Spa & Wellness, ostali sadržaji)
a vlasnici apartmana imaju pogodnosti tokom čitave godine za korišćenje svih sadržaja koje kompleks nudi.

O INVESTITORIMA

Adora je najrenomiraniji makedonski građevinski brend, sa visokom internacionalnom reputacijom, koji je već 20 godina lider u visokogradnji u Makedoniji, kroz primarnu delatnost izgradnje visokokvalitetnih revolucionarnih nekretnina. Restruktuiranjem poslovanja, kroz Adora Biznis Grupaciju, poslovanje kompanije se širi na finansije, berzansku trgovinu, farmacju i trgovinu organskom hranom širom Evrope i Bliskog Istoka.

Adora je najveći pojedinačni vlasnik u Komercijalnoj Banci AD Skoplje, koja je najveća banka u Makedoniji. Kompanija “Adora Living Solutions” predstavlja Adora brend u Srbiji, sa misijom da bogato iskustvo stečeno kroz izgradnju preko 400.000 m² nekretnina sa pionirskim rešenjima stanovanja donese u Srbiju.