O nama

“21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora” svojim gostima nudi 107 moderno opremljenih apartmana kao i butique sadržaje koji su garancija luksuza i opuštanja.

O nama

SMEŠTAJNI KAPACITETI

Kompletan koncept osmišljen je po principu kondo apart-hotela koji kombinuje smeštaj u komformnim, moderno opremljenim apartmanima i hotelski sadržaji i usluge kakve na tržištu nude konvencionalni hoteli, poput restorana, Spa centra sa bazenom, teretane, dečije igraonice, dvadesetčetvoročasovne recepcije, parkinga, garaže, brzih liftova, moderno dizajniranog lobija, letnje bašte i drugih „butique“ saržaja koji našu ponudu čine jedinstvenom na tržištu Zaltibora.

Kompleks sadrži 107 apartmana površine od 34 m2 do 105 m2, i to 9 dvosobnih, kapaciteta do pet osoba (tri odrasele osobe i dvoje dece do 12 godina), 94 jednosobna apartmana kapaciteta do 4 osobe, kao i 4 penthouse apartmana kapaciteta od 2 do 8 odraslih osoba, koliko prima najveći i najluksuzniji penthouse „Tornik“.

Svi apartmani u kompleksu luksuzno su opremljeni i imaju sopstvenu terasu i kupatilo, dok su penthouse apartmani dodatno obogaćeni luksuznim sadržajem poput prirodnog kamina, hidromasažne kade, unikatnog i dizajnerskog nameštaja..

BOUTIQUE SADRŽAJ

Svi sadržaji koji su gostima na raspolaganju posebno su dizajnirani i uklopljeni u ambijentalnu celinu, sa ciljem da boravak u objektu učine neponovljivim i nezaboravnim iskustvom. Slobodno možemo reći da smo uspeli da na ovom projektu udružimo neka od najzvučnijih imena iz regiona kada su u pitanju dizajn i unutrašnje uređenje prostora. Uvereni smo da smo kreirali na desetine tačaka u objektu koje će postati svojevrsne „selfi zone“.

Restoran Gatsby, mesto za uživanje, koje odiše hedonizmom, inspirisano 20-im i 30-im godinama prošlog veka, Ficdžeraldovim romanom veliki Gatsby i rimejkom istoimenog filma, prostor je sa naglašenim komforom kojim odiše čitav ambijent, čiji dizajn potpisuje studio „Unique Architectural Design“. Za uređenje lobija i dvorišta sa dečijom igraonicom pobrinuo se makedonski studio „Zavar“, dok nesvakidašnja umetnička dela kojima je oslikan Spa centar potpisuje domaći umetnik Andrej Josifovski – Pijanista.